AutoCad Opleiding Thuis

Maak uzelf aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt met een autoCAD cursus
AutoCAD is één van de bekendste technische tekenprogramma’s voor de computer. Het bestaat al vele jaren en dat zegt al genoeg. Alleen computer programma’s die van topkwaliteit zijn blijven voor langere tijd bestaan. Is dit niet het geval dan wordt er op een zeker moment iets beters geprogrammeerd en verdwijnt een programma van de markt. Het feit dat AutoCAD zich heeft weten te handhaven zegt al genoeg over de kwaliteit van dit programma. Het wordt nog steeds in vele duizenden bedrijven gebruikt om ideeën nader uit te werken. Medewerkers die met AutoCAD kunnen werken zijn zeer waardevol voor een bedrijf.

Een cursus AutoCAD volgen
U kunt een cursus Autocad volgen via het internet of klassikaal. Via het internet heeft het voordeel dat u in uw eigen tempo de lesstof kunt doornemen. Dit is vooral voor mensen die ook een baan hebben een aantrekkelijke manier van leren. U kunt in uw eigen tempo de lesstof doornemen en u de eigenschappen en mogelijkheden van AutoCAD eigen maken. Door veel te oefenen leert u spelenderwijs met het programma omgaan.

 

AutoCAD wordt wereldwijd gebruikt
Wanneer u kennis heeft van AutoCAD kunt u in principe bij veel bedrijven wereldwijd aan de slag. Het programma wordt namelijk in veel landen gebruikt om technische ontwerpen mee uit te werken. Dit is ook weer erg handig bij het uitwisselen van bestanden tussen vestigingen van grote ondernemingen wereldwijd. U kunt uw ontwerp eenvoudig naar het hoofdkantoor in New York sturen en de mensen daar kunnen het direct beoordelen.